Obložené bagety a rohlíky jsou tradiční záležitost. Chystáme si je na svačinu do práce, dětem do školy nebo taky na výlety. Asi nikdo z nás nemá rád vyschlé pečivo. Proto když připravujete bagety nebo rohlíky, nezapoměňte je zabalit do naší fólie. Díky svým jedinečným vlastnostem dokonale přilne na pečivo a to zůstane dlouho čerstvé. A pokud bagetu hned nesníte? Vůbec nevadí, fólie zůstává pružná a můžete s ní pečivo opětovně zabalit.
 
Čím rádi bagety plníte? Tady je pár nápadů, jak je obvzláštnit.
 
Mozarella a rajče
 
Mozarella a rajče jsou skvělou kombinací. Napadlo vás dát tyhle dvě ingredience do bagety? Zkuste namazat obě půlky bagety majonézou a obložit kolečky rajčat a mozarelly. Pokud máte rádi salát, můžete ho klidně přidat. Chuťová kombinace vás dozajista překvapí.
 
V jednoduchosti je krása
 
Co třeba jenom rohlík s máslem a šunkou? Tuhle kombinaci milovalo snad každé dítě. A pokud chcete bagetu s trochou středomořské vůně, naplňte ji pršutem a ovčím sýrem nebo mozarellou.
 
Řízky do bagety
 
Když jedete na výlet a chcete udělat svačinu a oběd v jednom, usmažte malé řízečky, které vložíte do bagety. Máte rádi pikantní chutě? Můžete namazat rohlík hořčicí a vyložit lístky rukoly.
 
Zeleninová variace
 
Máte doma hodně lilku? Tady je super nápad, jak vytvořit veganskou variantu vaší bagety. Nejdříve si dáme do trouby péct červenou papriku (pečeme cca 30 minut). Zatímco se paprika peče, vezmeme lilek, nakrájíme ho na plátky a osmažíme na oliovém oleji. Upečenou papriku oloupeme a nakrájíme na plátky. Teplou zeleninou pak bagetu naplníme a dochutíme solí a pepřem. A máme hotovo!