Ingredience
 
•5 ks kuřecích prsou
 
•15 ks středně velkých brambor
 
•1 žlutá paprika
 
•10 menších mrkví
 
•5 menších cibulí
 
•5 lístků šalvěje
 
•5 snítek petrželové natě
 
• čerstvě mletá sůl
 
• olivový olej
 
Recept z jednoho balíčku – alobalu
 
Jako první si vše připravíme. Zeleninu umyjeme a očistíme. Mrkev oškrábeme a cibuli oloupeme. Brambory  oloupeme a nakrájíme na měsíčky. Papriku nakrájíme na 10 pásků a cibuli na dílky.
 
Kuřecí prsa necháme tak, jak jsou. Ani je neklepeme, prostě nic.  
 
Utrhneme si větší kus alobalu, kuřecí prso lehce osolíme ze spodní strany a položíme na alobal. Postupně na něj naskládáme 1/5 brambor, 2 mrkve, 2 pásky papriky, 1 nakrájenou cibuli, 1 lístek šalvěje a snítku petrželové natě. Vše lehce osolíme a pokapeme olivovým olejem. Balíček zabalíme a dáme na plech.
 
Takto si připravíme všech 5 balíčků a dáme péct do předem vyhřáté trouby na 220 °C. Pečeme po dobu 45 minut. Pak plech vyndáme, balíčky rozbalíme, alobal který překáží odtrhneme a vrátíme zpět do trouby s tím, že ji přepneme na gril, aby se nám zelenina a brambory lehce opekly. Po zhruba 5-10 minutách vytáhneme a můžeme podávat.