Publikováno: 04. 09. 2020
Taky máte rádi pomazánky? Jako svačinu, snídani, na rauty nebo párty. A co třeba když pomazánku připravujete večer a chcete jí nechat přes noc v lednici? Co když to je zrovna rybičková pomazánka, která je aromatická a ráda zanechá pachovou stopu ve vaší lednici? Nás ani toto neodradí, protože nádobu s pomazánkou vždy překryjeme fólií Fresh’n’Roll. Potravinová fólie Fresh’n’Roll má skvělé vlastnosti, dokonale přilne na povrch a nepropustí ani trochu rybičkového odoru.
A jak si rybičkovou pomazánku připravit?
Budete potřebovat:
1 ks konzervy sardinek (pokud jsou na vás sardinky moc aromatické, použijte třeba tuňáka)
200 g sýra žervé nebo pomazánkového másla
1 ks jarní cibulky
1 čajovou lžičku hořčice
pažitku
sůl a pepř
citrón
Postup je velice jednoduchý. Všechny ingredience smícháme. Místu s pomazánkou překryjeme fólií Fresh'n'Roll a necháme odležet přes noc. Druhý den namažeme na čerstvý chleba. Můžete ozdobit čerstvým rajčátkem a petželkou.
Pomazánka je moc chutná a hlavně lednička ani trochu nesmrdí :).
Dobrou chuť